Reparationer

reparationer

Reparation av avbrutet huvud/hals från 500:- OBS! Livstids garanti
Prisex: Gibson LesPaul med knäckt huvud som fortfarande hänger kvar, reparation och lackbättring ca 2000:- Om skadan ska bli helt osynlig krävs omlackering av halsen. Priset beror på lacktypen. Heltäckande lack av standardtyp: vit och svart är billigast. Sedan kommer custom & metallic-lacker. Dyrast är sunburst och transparenta lacker och allra dyrast är natur med endast klarlack.
Prisex: Gibson LesPaul reparation + omlackering med svart nitro-cellulosa lack från 3500:-

Reparation av sprickor i akustisk gitarr från 200:-
Priset kan variera kraftigt beroende på bl a hur gammal sprickan är och var den sitter. Det kan vara mycket svår att få rent en gammal tight och smutsig spricka, vilket är nödvändigt för att få limmet att fästa. Sitter sprickan illa till så att det är svårt att komma åt med verktygen påverkas naturligtvis priset också.

Reparation av lösa/spruckna tonribbor i akustisk gitarr från 500:-
Priset påverkas framförallt av hur långt den lösa/spruckna ribban sitter från ljudhålet. Ju längre från hålet- desto dyrare eftersom det blir svårare att komma åt.

Elektronik-Reparationer-Modifieringar

Byte av pickuper (micar) från 150:-/st

Byte av potentiometer och switchar  från 150:-                      

Rensning och omlödning av befintlig elektronik, byte av dåliga kablar från 500:-. Halvakustiska gitarrer är dyrare eftersom det är svårare att komma  åt elektroniken.

Reparation och omlindning av pickuper (micar). Jag använder Schatten handlindningsmaskin.

Custombyggnad av pickuper. Jag bygger och handlindar efter dina specifikationer. Trådtyp (plain enamel, formvar, polysol). Antal varv. Impedans kohm. 

RING FÖR MER INFO OCH UNGEFÄRLIGT KOSTNADSFÖRSLAG!